Álvarez verkoopt Ajax voor bijna 40 miljoen euro aan West Ham United

De Nederlandse voetbalclub Ajax heeft vandaag bekend gemaakt dat ze de Spaanse middenvelder Pablo Álvarez hebben verkocht aan West Ham United voor bijna 40 miljoen euro.

De 25-jarige Álvarez is een van de meest veelbelovende spelers van Ajax en heeft de afgelopen twee seizoenen een grote bijdrage geleverd aan de successen van de club. Hij speelde in totaal 115 wedstrijden voor Ajax, waarin hij 20 doelpunten maakte en 18 assists leverde.

De verkoop van Álvarez is een grote stap voor Ajax, omdat het een grote financiële injectie betekent. De club kan het geld gebruiken om nieuwe spelers te kopen en hun financiële situatie te verbeteren.

Hoewel Ajax spijtig is om Álvarez te verliezen, zijn ze blij dat hij de kans krijgt om zijn carrière voort te zetten bij West Ham United. De club is ervan overtuigd dat Álvarez een grote toevoeging zal zijn aan de Premier League-club en dat hij zal blijven groeien als voetballer.

Het is duidelijk dat de verkoop van Álvarez een grote stap is voor Ajax en West Ham United. Beide clubs hebben er baat bij, omdat Ajax een grote financiële injectie krijgt en West Ham United een veelbelovende speler in hun team krijgt.